Roze zaterdag 2024 in Groningen!

In 2024 kleurt Groningen een jaar lang tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024. Een viering van wie we zijn en het doorbreken van stigma’s. Maar we gaan verder dan dat. Dit jaar draait om het verbinden van mensen, tussen gisteren, vandaag en morgen, tussen individuen en gemeenschappen en tussen stad en regio.

Mis de unieke line-up niet, met optredens van onder andere Willeke Alberti, Sophie Straat en House of Vineyard, die het festival omlijsten met muziek, liefde en empowerment. We laten zien waar Groningen voor staat: een regio vol karakter, vastberadenheid en jezelf kunnen zijn. Of je nu anders bent, queer bent, of misschien wel allebei, we gaan samen vieren wat ons uniek maakt. Want juist die diversiteit en vrijheid maken ons zo sterk en bijzonder.

Dit is natuurlijk prima te combineren met een verblijf op Homocamping De Heerenborgh. Op slechts 15 minuten van Groningen, met je tent, caravan, camper of in 1 van onze huurcaravans . Kom genieten van de exclusieve sfeer in Groningen in het algemeen en op de Heerenborgh in het bijzonder.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.